Onsdagsklubben 25 år

25 års jubilæum i Onsdagsklubben

I efteråret 1997 kan man læse i Mejdal-Bladet at nogle aktive personer tog initiativ til at oprette en ny afdeling under Mejdal GIK. Det indledende møde samlede 32 deltagere og yderligere 6 havde vist interesse, så det blev bestemt at der var noget at arbejde videre med. Meget hurtigt var et program for resten af efteråret 1997 på plads og der blev holdt stiftende generalforsamling i februar 1998, hvor Birthe Jensen blev første formand.

Navnet blev Onsdagsklubben da alle møder – dengang som nu – er onsdag formiddag kl. 9.30 i Mejdal-Halgård Sportscenter, hvor der startes med en kop kaffe og et rundstykke, synges et par sange og snakken går. Kl. ca. 10 overgår man til dagens program der kan dække over rigtig mange forskellige aktiviteter. Af nuværende aktiviteter kan nævnes badminton, læsekreds, bob, kort, bankospil osv., Desuden afholder vi forskellige arrangementer både i Mejdal-Halgård Sportscenter som f.eks. foredrag og musik/sang og besøg/udflugter til forskellige firmaer og seværdigheder. Ja selv en årlig sommertur på en 3 dage bliver det til – i 2022 til Lolland.

I forbindelse med 25 års jubilæet har vi fået tildelt 5000 kr. fra Jysk Energi’s sponsorpulje til 2 foredrag til fejring af jubilæet. Det første foredrag blev afholdt i efteråret med Esther Jensen der fortalte om sine mange ture på motorcykel rundt omkring i verden samt lidt om hendes store passion for SOS Børnebyerne, ligesom Borbjerg Møllekro selvfølgelig også blev nævnt. Det sidste foredrag er den 15. marts kl. 9.30 hvor Kai Hartmeyer – kendt fra bl.a. TV MidtVest – kommer og fortæller om sit liv med fokus på hans karriere i radio og TV. Tak til Jysk Energi for deres tilskud til disse 2 spændende arrangementer.

Vi holder ikke som sådan noget fejring af jubilæet, men mon ikke generalforsamlingen den 8. februar afsluttes med et lille traktement til medlemmerne?

Onsdagsklubben har i dag lige omkring 100 medlemmer, men vi kan være mange flere, så hvis du har lyst så kik forbi onsdag formiddag kl. 9.30 i Mejdal-Halgård Sportscenter for at se og høre mere. Badmintonspillerne starter dog allerede kl. 8.00, så de kan nå at blive klar til kaffen kl. 9.30. Kontingent for et helt år (ca. 10 måneder) er kun 400 kr.

Du kan også se program m.m. på vores hjemmeside – https://onsdagsklubben.dk eller kontakte Mona på 4038 4845.